0
Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

Esküvő

Az esküvők/rendezvények a bolt mellett még mindig nagy szerepet tölt be az életünkben.


Legyen szó kis családias esküvőről vagy nagy esküvőről, céges rendezvényről, családi eseményről, minden egyes alkalommal nagy lelkesedéssel állunk neki a munkának.

Az egyik legjobb része a megbeszélés amikor közösen a párral/ügyféllel kitalálhatjuk, az általuk megálmodott világot, úgy, hogy leginkább passzoljon a pár/ügyfél/cég stílusához. Igyekszünk hozzátenni minden tudásunkat és precizitásunkat!
Mindenkinek szívből ajánlom Anitáékat!
Nagy megkönnyebbülést jelentett számomra, hogy tudtam a dekoráció miatt egy pillanatig sem kell izguljak.
Igazam lett! Csodát alkottak aznap is!
Anita tökéletesen érezte a helyszínünket és engem is. Hálás vagyok, hogy Ti voltatok ott velünk. Külön köszönet Natasának és a fiúknak is! Az egész csapat nagyon szimpatikus volt.

Kuruczné Török Petra

Szívből ajánlom őket minden menyasszonynakAnita szívét, lelkét beleteszi a munkájába.
Előtte nincs lehetetlen, megoldhatatlan.
Rugalmasak,kedvesek,segítőkészek Anita végig “fogta” a kezem az esküvő előtti órákigvalóra vált álom volt a csokrom és a dekoráció isKöszönöm, köszönjük

Henriett Schiffermann

Még mennyasszony sem voltam, mikor mar eldontottem,hogy Anita fog dekoralni a nagy napon! A munkait nezve, nem volt ketseges, hogy nagyon egy hullamhosszon leszunk. Ez az elso konzultacional beigazolodott. Onnantol tudtam, hogy a dekoron 1 percet sem kell izgulnom. En megalmodtam, O megvalositotta es meg szebbe tette az otleteivel!
Ezerszer is Ot valasztanam ujra!

Matlák-Hmaidi Amina

További képek esküvőinkről:

További képek
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram