0
Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

Rólam

Sziasztok!

Még 2017 áprilisában indítottam útjára a PartyMűhelyt, ahol az esküvőkre koncentrálódott minden figyelmem, célom az volt, hogy olyan esküvőket adjak ki a kezeim közül, ami leginkább illik a párhoz. Minden egyes esküvőhöz, rendezvényhez nagy lelkesedéssel álltam hozzá, mert tudtam, hogy a kis csapattal akik ilyenkor mögöttem vannak/voltak sikerült olyat
alkotnunk ami mosolyt és elégedettséget csalt a párok, megrendelők arcára! Ilyenkor érzem, hogy elértük amit szerettünk volna! Sokat köszönhetek ezeknek az éveknek, ugyanis ez indította el bennem a saját kis üzletem gondolatát.

Így 2022 novemberében a vágyam megvalósult, megnyitottam a kis boltomat. Mindenképp egy olyan kis meghitt és családias
hangulatú virágboltot képzeltem el ahol az élő virágok mellett lakás dekorációkat is készítünk friss , száraz és mű alapanyagokból. Viszont az A műhely nem csak egy virágbolt. Amikor megálmodtam az üzletet, olyan teret is szerettem volna létrehozni, ahol a betérő elfelejtheti egy rövid időre a mindennapos rohanást és a kellemes hangulat mellett nézelődhet,  vagy akár megtervezheti a saját díszeit is. Az A Műhelynek egyetlen célja van: adni! Immár sok kis dolgos kéz segíti a munkánkat mind a boltban és mind az esküvőkön, rendezvényeken.

Lelkesedésünk határtalan, amikor belevágunk az új felkérésekbe, legyen az esküvő, rendezvény, lakás dekor vagy egy csodás csokor, mert örömmel tölt el, hogy munkánkkal mi is hozzájárulhatunk az örömötökhöz!

Nagy szeretettel várunk minden kedves leendő és visszatérő vásárlót!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram